Jeden z użytkowników forum podesłał nam swoje 2 loga, dyskusje o nich możecie zobaczyć w tym dziale w temacie "Zmiencie logo".
To forum jest dla użytkowników, więc nie chcemy podejmować sami decyzji, które logo wybrać.
Tworzę ankietę w której możecie wskazać logo, które Wam się najbardziej podoba.
1. Logo
2. Logo
3. Logo jest logiem obecnym, więc możecie go zobaczyć u samej góry forum .
Decyzja należy do Was, logo, które zdobędzie najwięcej głosów, zostanie wprowadzone.
Za wszystkie głosy dziękujemy
Ostatnio zmieniony przez xartur23 2010-01-14, 21:44, w całości zmieniany 1 raz
Myślę, że logo obecne jest dosyć ładne i nie ma konieczności bu je zmieniać. No ale jakieś nowości na forum bu się przydały, więc jestem za logiem 2, lecz lepiej gdy napis: największe polskie forum byłby taki jak na logu ponieważ jest słabo widoczny. W ankiecie głosuję na logo numer 2.
Doszło jeszcze jedno logo, emj ma zamiar zrobić równiez jakieś nowe, tak więc:
Do środy każdy kto chce może zrobić propozycję loga do naszego forum, a w środę wieczorem założony zostanie nowy temat z ankietą - konkursem na LOGO FORUM!
Kandydowały będzię: Obecne logo, dwa loga elbowndg, logo Ravix'a, oraz każde logo, które zostanie zaprezentowane w tym temacie: http://beterz.com.pl/viewtopic.php?p=1053#1053 do środy!
Zachęcamy do pokazania swoich graficznych zdolności.
Logo które zwycięży będzie głównym logiem forum, a autor loga w przypadku chęci dalszej współpracy z nami otrzyma rangę GRAFIK!
Serdecznie zapraszam jeszcze raz do tego tematu: http://beterz.com.pl/viewtopic.php?p=1053#1053, a następnie od środy do wybierania loga - dla lososwo wybranego jednego z głosujących ranga VIP na 14 dni!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum