Forum o serwisie BeterZ.com - Bonus code, darmowe nagrody, typy Strona Główna
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z dwoma kontami
Autor Wiadomość
Matti729 
Żółtodziób

Wysłany: 2010-07-14, 16:06   Problem z dwoma kontami

Witam. Jestem tu nowy, choć na BeterZ gram już od ok. tygodnia. Mam jeden problem, związany z regulaminem serwisu. Oczywistym jest, że zdobywanie punktów na dwóch kontach jest niedozwolone. Problem polega na tym, że mój młodszy brat również zrobił konto na BeterZ, ale znudziło mu się to po paru dniach i zostało ono z dorobkiem ledwo 19,5k. Ja okazałem się na tyle tępy, że dopiero wtedy przypomniałem sobie o tym, że zarówno na BeterZ, jak i na innych podobnych serwisach, posiadanie więcej niż jednego konta jest zabronione, bo później mogą być trudności przy odbieraniu nagród. Napisałem więc do Alexii na BeterZ (nie wiem, czy do niej powinno się pisać w takich sprawach), czy byłaby możliwość usunięcia tego nieużywanego konta. Dostałem taką odpowiedź: "You can ask support but knowing that you have several accounts, they'll be a bit severe :(". Nie znam dobrze angielskiego, a translatory nie pomagają, ale domyślam się że chodzi o to, iż moje pozostałe konta również zostaną usunięte w zaistniałej sytuacji. I tutaj moje pytanie - dostanę od kogoś z was jakąś sensowną radę? Prosiłbym o nią, bo idzie mi całkiem nieźle i mam na swoim koncie już ponad 500k. Nie chciałbym zaczynać od początku, ale obawiam się że chyba będę do tego zmuszony.
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu