Mam obecnie 173,082 bz, a zacząłem grać w ten czwartek. Pierwszy typ od razu nietrafiony, ale po doładowaniu w piątek nie przegrałem ani razu przy trafieniach kursów powyżej 2.00.
Pewnie nie uwierzycie ;d jeszcze wczoraj miałem najzwyklejsze 10 000 BZ, dziś natomiast mam 1,152,857.31 BZ a wszystko zaczelo się od tego ze pierwsze 200 000 BZ weszło mi juz w 1 meczu;) Zdesperowany postawiłem na Tennis przy kursie 18,63 odd's i wygrałem. A teraz to już tylko Zbieram do 10 mln i wybieram koszulke i voucher 250pounds. Pozdrawiam;d
Tylko weź pod uwagę , że jak zamówisz koszulke ew. voucher to wezmą ci pewien procent z tego co zostało
I uwierz , ze więcej takie szczęście ci się nie trafi
KURDE JAK MNIE TEN DZIAŁ DOŁUJE
10k
_________________ Pomogłem Ci ? Pomóż mi . Kliknij w link , a ja otrzymam 20 BZ . Wspierajmy sie
Koszulka to tylko 10%, co oznacza że od 10mln sciagnie mi 1mln + 325 000 więc zostanie ponad 8,5 na voucher;) Mam czas zeby przemyslane wyniki obstawiac
Pozdro;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum