Ja tego nie rozumiem jak można być tak aroganckim. Messi przed finałem LM powiedział że wiele by zapłacił za to by usiąść na trybunach i obserwować grę C.Ronaldo.
Żeby się czasem nie przeliczył, jak Messi załży mu kilka kanałów na Gran Derby.
Poprzewracało mu się nie powiem gdzie od sławy. Nigdy nie byłem zwolennikiem tego piłkarza. Nie odmawiam mu umiejętności, ale charakterem to jeszcze dziecko.
Widzę tu kilku fanów Messiego Ja uważam, że Messi to gwiazda max 3 sezonów, później "zachłyśnie się" sławą i skończy jak nie przymierzając Ronaldinho Gdyby Real miał lepszego trenera to uważam, że bez problemu wygrywałby z Barcą, bo skład ma lepszy Czekamy na przejście Murinho
Widzę tu kilku fanów Messiego Ja uważam, że Messi to gwiazda max 3 sezonów, później "zachłyśnie się" sławą i skończy jak nie przymierzając Ronaldinho Gdyby Real miał lepszego trenera to uważam, że bez problemu wygrywałby z Barcą, bo skład ma lepszy Czekamy na przejście Murinho
No jasne gdyby nie 200 milionów na zakupy to by im 5 muriniów razem wziętych nie pomogło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum